Markant M0x

Markant M0x

MARKANT MOx
MOx past uitstekend in een dynamische werkomgeving. De aard van de organisatie en de werkzaamheden die er plaatsvinden zijn van grote invloed op de uiteindelijke keuze voor het kantoormeubilair. Met MOx kan een oneindig aantal bureauconfiguraties, teamwerkplekken en vergadertafels worden samengesteld. Door deze brede toepasbaarheid kan het complete kantoor worden ingericht met MOx. Zo ontstaat er een homogeen beeld in het kantoor.

Kort en informeel werkoverleg is uitstekend aan de werkplek te doen. MOx biedt een oneindig aantal vergaderoplossingen die de communicatie op kantoor perfect faciliteren.

De MOx tafel kan uiteraard vrijstaand gebruikt worden, maar ook als permanente opstelling opgebouwd uit modulaire onderdelen.

ONDERSTEL

Onderstel verkijgbaar in:

  • Wit (RAL 9016)
  • Zwart (RAL 9005)
  • Zilver (RAL 9006)

BLADEN

  • Onze bladen worden geleverd als 25 mm dik spaanplaat voorzien van een Melamine toplaag.
  • De bladen zijn in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen te verkrijgen (zie foto’s) waarbij alle bladen voorzien zijn van duurzaamheidskeurmerken waaronder FSC en PEFC.

VERSTELBAARHEID

    Permanente hoogte verstelling met de inklapbare handslinger of optioneel met de elektromotor en het digitale display.
    Met de ‘click’ bediening is de werkplek zonder gereedschap op hoogte in te stellen. MOx is ook verkrijgbaar op een vaste hoogte van 75 cm voor vergaderoplossingen.

  • Verstelbare hoogte van 61 tot 85 cm

Garantie: 2 jaar

vanaf € 480,37 incl. BTW

BEKIJK VOOR MEER INFORMATIE IN DE DIGITALE BROCHURE!