Kantoorartikelen


Vandaag vóór 19:00 uur besteld, volgende dag geleverd!

Het assortiment van Topkantoor kan gerekend worden tot het breedste assortiment in Nederland. Wij kopen onze producten in bij de grootste leveranciers in de wereld, of rechtstreeks bij de fabriek en importeur. En uiteraard hebben wij alle bekende merken in kantoorartikelenland onder een dak en op meer dan 900m2 verkoopvloer oppervlakte. En hebben wij het niet voor u in de winkel liggen dan bestellen wij het gewoon. Dagelijks worden onze schappen aangevuld en komen de klantenbestellingen bij ons binnen. Naast een breed scala aan merkleveranciers in de kantoorbranche hebben wij ook diverse “eigen merken”, die vaak goedkoper zijn als de merkartikelen, zodat wij voor iedere beurs de passende kantoorartikelen kunnen leveren.

Ons assortiment wordt constant aangepast en afgestemd op de wensen van onze klanten. Daarnaast mag u van uw kantoorspecialist verwachten dat wij de nieuwste trends en gadgets in de markt volgen en deze in de winkel onder de aandacht brengen. Elk seizoen kent zijn eigen productrange of het nu gaat om nieuwe agenda’s voor het aankomende jaar of ordners en opbergmiddelen voor het opbergen van administratie van het vorig jaar of de schoolartikelen voor het aankomende schooljaar u kunt altijd rekenen op Topkantoor die dit onder de aandacht brengt.

Dus of u nu in onze winkel komt of gebruik maakt van onze webwinkel, wij kunnen nagenoeg alles leveren tegen zeer goede prijzen en met een constante kwaliteitskeuze die keer op keer aan onze klanten wordt voorgelegd. Niet goed, geld terug. Wij gaan alleen voor tevreden klanten die wij keer op keer in onze winkel mogen begroeten. Alleen op deze wijze willen wij werken en kunnen wij jaar naar jaar blijven groeien en leveren wij door geheel Nederland onze kantoorartikelen aan bedrijven, instellingen en particulieren en dat al meer dan 40 jaar!