Creatief


Het Walhalla voor kunstenaars, kunstschilders, tekenaars, keramisten en creatievelingen

Dat is wat klanten zeggen als ze op de afdeling Creatief zijn geweest. Met meer dan 40.000 artikelen op 350 m² winkelruimte kan elke creatieve geest zijn hart ophalen. Onze creatief-afdeling heeft echter een veelheid aan producten en allemaal gericht op schilderen, tekenen, kleuren en boetseren. En als u thuis nog verder wilt winkelen, kunt u ook via onze webwinkel Creatief Bussum uw bestelling plaatsen.

Naast een compleet assortiment van Royal Talens (Van Gogh, Rembrandt, Cobra, Art Creation, Decorfin, Amsterdam en Canson) verkopen wij ook de producten van Winsor & Newton, Golden, Liquitex, Da Vinci penselen, Derwent, Conte, Caran d’Ache, Koh-I-Noor, Schminke, Logan, Linex, Mapac, Reeves, Hahnemuhle, Schutpapier, Papicolor, Schoellershammer, Fabriano, Conda, Moorman Karton, Exacompta, Promarker, Edding, Rotring en Pentel. En als het er dan nog niet bij zit, kunnen wij het wellicht voor u bestellen. Onze medewerksters op de afdeling zijn zeer deskundig en zelf ook kunstenaar dus allicht dat zij u kunnen helpen.

Wilt u de kunst van schilderen of tekenen ook zelf leren of verbeteren of meer ideeën opdoen volg dan een van de vele workshops of schilderslessen bij Topkantoor, Repro & Creatief.

Op de hoogte blijven van onze creatieve workshops en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!