PostNL Postkantoor


Topkantoor werkt samen met PostNL en bedient via haar eigen postkantoor particulieren en bedrijven.

Topkantoor Repro Creatief heeft sinds 2011 een samenwerking met PostNL en vervult voor haar de diensten zoals die voorheen in het Postkantoor van Bussum werden verricht. Bij onze postkantoorbalie kunt u terecht voor het verzenden van brieven en postpakketten in zowel Nederland als de rest van de wereld. Gewoon standaard, aangetekend of met spoedservice, het kan allemaal. En voor ‘Pakjegemakje’ en Partijenpost ben je bij ons ook aan het juiste adres. Ook voor al gefrankeerde post en pakketten kun je bij ons terecht om ze af te geven.

Maar naast zegelwaren en het verzenden doen wij ook allerlei diensten voor RDW zoals het overschrijven en schorsen van motorvoertuigen en het overschrijven van vaartuigen.

Uiteraard verkopen wij bij PostNL ook diverse cadeaubonnen (ook VVV), giftcards en winkelcadeaubonnen. De kleine VISpas is natuurlijk ook nog steeds te verkrijgen. Ook opwaardeerkaarten voor telefonie zijn in verschillende waarden verkrijgbaar van maar liefst 20 verschillende telefoonbedrijven. Omdat Topkantoor een XL postkantoor heeft hebben wij ook zakelijke postbussen voor onze zakelijke klanten in de verhuur. Voor het openen van een postbus verwijzen wij u graag naar de website van PostNL.

U kunt bij ons postkantoor terecht voor:

 

postnl postkantoor bussum

Openingstijden

Net als de winkel is het postkantoor alle werkdagen geopend van 8:00 uur tot 18:00 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 17:00 uur. Let op! de laatste post wordt dagelijks om 17:15 uur opgehaald bij onze balie.

Wij kunnen geen informatie geven over status van pakketten of aangetekende zendingen van PostNL.

Vragen over de bezorging van uw pakket of aangetekende zending?
Dan helpt de klantenservice van PostNL u graag verder.