Safelocker


Safelocker, uw eigen kluis buitenshuis

Welke waardevolle bezittingen bewaart u gewoon in huis?
Wandel eens rond in uw woning. Noem de meest waardevolle bezitting die u thuis heeft opgeborgen. Is het uw diploma? Uw kostbare horloge? De reservesleutels? Het trouwalbum? Of misschien de ketting die oma heeft nagelaten?

Uw persoonlijke kluis, veiliger dan thuis
Zandkastelen zijn sneller verwoest dan opgebouwd. Zo werkt het ook met waardevolle spullen. Met de kluizen van Safelocker hoeft u daar helemaal niet over te na te denken. U huurt een massieve kluis, niet ver van huis. Een wel zo veilige gedachte.

Safelocker is gespecialiseerd in de verhuur van safeloketten c.q. bankkluisjes. Deze dienst is van oudsher in de handen van banken zoals de Rabobank, SNS bank, ABN AMRO en de ING bank. Nu ze gefaseerd de beschikbaarheid van deze dienst reduceren zorgt dit voor een tekort. Safelocker wil de mensen die nu niet de mogelijkheid hebben een kluis te huren, deze mogelijkheid geven.

Niet alleen wil Safelocker kluisjes aanbieden, maar ze willen de verouderde dienst een upgrade geven. Door slimme samenwerkingen en automatisering kunt u nu bijvoorbeeld geheel zelfstandig zo vaak als u wilt uw kluis bezoeken.

U huurt de kluis alleen of samen met iemand. Alle Safelocker kluizen zijn verzekerd tot € 25.000. U kunt dit eenvoudig uitbreiden naar € 50.000. Zo zijn uw spullen veilig en verzekerd opgeborgen.

Topkantoor is uitermate geschikt voor Safelocker vanwege een aantal redenen:

  • Goede bereikbaarheid vanwege ligging
  • Uitstekende parkeergelegenheid
  • 6 dagen per week geopend
  • Vriendelijk personeel
  • Aangename sfeer

Kijk voor meer informatie op www.safelocker.nl