Cursussen en workshops

Topkantoor & creatief organiseert zeer regelmatig schildercursussen en -workshops voor haar klanten.

Om de schildertechnieken nog meer te verbeteren. Bijna iedere dag hebben wij cursisten in onze creatief afdeling die onder begeleiding van professionele kunstenaars de fijne kneepjes van het vak leren.

Op de hoogte blijven van onze creatieve workshops en aanbiedingen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

member image

Wilma Hagen

Wilma Hagen is naast medewerker op de creatieve afdeling van Topkantoor & Creatief ook kunstenares van “Atelier De Dromenkoning”.
In samenwerking met Topkantoor & Creatief organiseert ze regelmatig workshops in diverse technieken.
Dit kunnen schilder- en teken workshops zijn, maar ook workshops met handlettering.
Ze begeleid ook het wekelijkse “Kleurcafé” dat plaatsvindt op de Creatieve afdeling.
Iedere dinsdag van 9.30 tot 12.00 uur kunt u aanschuiven voor tips en trucs op het gebied van kleurtechnieken. Voor slechts €5,- per keer kunt u meedoen.
Het is niet nodig om in te schrijven, u komt wanneer u wilt en zo vaak u wilt of kunt.
Een gezellig samenzijn waarvan u ook nog iets opsteekt.
Wilma is ook nog actief als promotiemedewerker van het Zwitserse potlodenmerk Caran d’Ache.
In Nederland en België laat ze tijdens verschillende creatieve evenementen graag zien wat dit kwaliteitsmerk te bieden heeft.
Ook is het mogelijk om haar in te huren voor speciale workshops op maat..

member image

Leone Tonkinson

Leone ontdekte voor het eerst olieverf op de jonge leeftijd van zes jaar, sindsdien heeft haar liefde voor het mengen van kleur en textuurkeuze een spannend avontuur opgeleverd.
Leone heeft vanaf 1981 haar kennis en passie voor olieverftechnieken met veel kunstliefhebbers gedeeld. Opleiding in de kunst van het schilderen in olieverf technieken.
TAM, Art School is opgericht in 1981 door de Zuid-afrikaanse kunstenaar, Leone Tonkinson en bestaat al 13 jaar, in Nederland. Er worden vele olieverf schilderstechnieken gehanteerd vanaf de oude meesters van de 16e eeuw in combinatie met die van de olieverf meesters van vandaag. In een heel korte tijd komt u tot zeer verfijnde resultaten, want bij TAM ontdekt u de kunstenaar in jezelf , u ontwikkelt uw persoonlijke style, en u leert alleen die olieverf technieken die bij u passen

member image

Jeroen Paulussen

In een workshop van 5 zaterdagen (die overigens niet achter elkaar dienen te worden gedaan) leer je de klassieke techniek van fijn olieschilderen. Door laag op laag te schilderen verkrijg je nagenoeg een fotografische weergave van de afbeelding. De workshops zijn incl. materiaal en gebruik van ezel en uitgebreide lunch met koffie en thee. Eventueel losse zaterdagen zijn bij te boeken. Neem voor meer informatie en inschrijvingen contact op met Jeroen Paulussen.

Wilt u meer weten? Bel ons op 035 – 6981338.