Over ons

Alles onder één dak voor particuliere en zakelijke consumenten.

Topkantoor, Repro & Creatief

In 1975 begon een zekere heer Oerbekke in Bussum met een reprografische winkel onder de naam Repro. Al snel werd de winkel uitgebreid en werden er steeds meer machines aangeschaft om aan de reprografische vraag te beantwoorden. Pas later werd het assortiment kantoorartikelen er aan toe gevoegd.

Sinds 2005 is het assortiment creatief pas echt tot zijn recht gekomen en heden ten dage is Topkantoor Repro & Creatief, zoals de winkel sinds 2006 heet, een begrip in ’t Gooi voor al uw aankopen van papierwaren, kantoorartikelen, computer supplies, kantoormeubelen, (kunst)schildersbenodigdheden, wenskaarten… En sinds 2011 weer een volwaardige Repro afdeling. Daarnaast heeft Topkantoor Repro & Creatief een ruim postkantoor waar u voor alle postzaken terecht kan en kunnen de zakelijke klanten er dagelijks terecht voor hun postbussen.

Topkantoor, Repro & Creatief is geopend op maandag t/m vrijdag van 8:00 – 18:00 uur, en op zaterdag van 9:00 – 17:00 uur.
LET OP! De afdeling Repro is alle werkdagen geopend van 9:00 uur tot 17:45 uur en op zaterdag van 9:00 uur tot 16:45 uur.
Bestellingen die al klaar lagen alleen afhalen kan doordeweeks al vanaf 8:00 uur

Kantoorartikelen vandaag vóór 19:00 uur besteld, is de volgende werkdag aan huis geleverd.

Topkantoor heeft haar assortiment ook online beschikbaar. Zo kunt u vanuit uw stoel ons assortiment ook beleven en bestellen.

Kantoor shop

Creatief shop