Markant M04

Markant M04

MARKANT MO4
Het design van MO4 is krachtig, rustig en logisch. Zwevende bladen, doordachte aanbouwmogelijkheden en pootstellen in diverse uitvoeringen typeren MO4. Daarnaast zijn MO4 tafels snel schakelbaar en gemakkelijk in te stellen. Een werkplekopstelling is zodoende in een handomdraai uitgebreid of aangepast. MO4 biedt onder het blad diverse voorzieningen voor bekabeling.
De MO4 tafels zijn leverbaar in een vaste hoogte, traploos in hoogte verstelbaar met inbussleutel of in hoogte verstelbaar door middel van een slinger. Ook elektrische hoogteverstelling is mogelijk. De werkplekken van MO4 garanderen optimaal ruimtegebruik bij verschillende bezettingen. Het minimale aantal poten zorgt voor maximale vrijheid onder de werkbladen. Door de neutrale vormgeving past MO4 zich moeiteloos aan aan zijn omgeving. Er is een sterke harmonie in uitstraling tussen MO4 en de complementaire Markant producten zoals ladeblokken en kasten.

ONDERSTEL

Onderstel verkijgbaar in:

  • Wit (RAL 9016)
  • Zwart (RAL 9005)
  • Zilver (RAL 9006)

BLADEN

  • Onze bladen worden geleverd als 25 mm dik spaanplaat voorzien van een Melamine toplaag.
  • De bladen zijn in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen te verkrijgen (zie foto’s) waarbij alle bladen voorzien zijn van duurzaamheidskeurmerken waaronder FSC en PEFC.

VERSTELBAARHEID

    De werkbladhoogte is verstelbaar door middel van inbussleutel, slinger of elektromotor.
    De hoogte van 62 cm tot en met 85 cm is af te lezen op de tafelpoot

  • Verstelbare hoogte van 62 tot 85 cm

Garantie: 2 jaar

vanaf € 395,67 incl. BTW

BEKIJK VOOR MEER INFORMATIE IN DE DIGITALE BROCHURE!