Leitz Ergo Cosy zit-sta kruk

De Leitz Ergo Actieve zit/sta kruk biedt de flexibiliteit om te variëren tussen zittend of staand werken.

De Leitz Ergo Actieve zit/Sta kruk biedt de flexibiliteit om te variëren tussen zittend of staand werken, waardoor je jouw spieren in beweging houdt, de houding verbeterd wordt en het energieniveau wordt verhoogd. 2-in-1, omdat je de hoogte kunt instellen op een perfecte zithoogte, zoals bij een bureaustoel, maar ook op een perfecte stahoogte met een aanzienlijk groter bereik dan andere standaard krukken.

Beschikt over een afgeronde voet om actieve beweging aan te moedigen door te draaien en te schommelen terwijl je werkt om zo jouw rug te versterken.

De hoogte is eenvoudig te verstellen tussen 46-79 cm en de kruk blijft op elke hoogte sterk en stabiel. Comfortabel en praktisch, deze ergonomische kruk heeft een ademende, 3D-polymeer vlechtwerk bedekt met schuimrubberen zitting en een antislipbodem die de vloer niet beschadigt. Met zijn minimalistische ontwerp en matte kleuren, zal deze stijlvolle zit/sta kruk de gezondheid en het welzijn verbeteren door moeiteloos de perfecte actieve werkopstelling te creëren.

Combineer met andere Leitz Ergo producten voor een uitnodigende en flexibele werkplek waar je de hele dag in beweging bent.

  • Leverbaar in 3 kleuren
  • In hoogte eenvoudig verstelbaar
  • Zeer scherp geprijst

Garantie: 5 jaar

€ 169,- incl. BTW