Cursussen Wilma Hagen

Iedere donderdag van 09.30 uur – 12.00 uur is er op de creatieve afdeling de mogelijkheid om de cursus “acrylverf en meer….!” te volgen.

Schildercursus

Tijdens deze cursus van 10 lessen kunt u kennis maken met en/of kennis uitbreiden over het schilderen met acrylverf. Dit vaak in combinatie met andere materialen zoals kralen, pailletten, zand, mediums en wat al niet meer. Aan de hand van een startthema wordt de fantasie geprikkeld en komen de mooiste kleurrijke werken tot stand. Kleurgebruik en mooie vormen zijn hierbij vaak belangrijker dan mooi kunnen tekenen. De natuur en de elementen zijn vaak een grote bron van inspiratie. In de loop van de cursus zal een nieuwe verfrissende kijk op de dingen om je heen vanzelf ontstaan.

Deze cursus is geschikt voor de beginnende en meer ervaren kunstenaar. De lesprijs is inclusief het gebruik van materialen zoals verf, penselen, potloden e.d. Doek en/of papier dient u zelf aan te schaffen. Natuurlijk wordt alles begeleid met een inspiratievol kopje koffie of thee.

De leslocatie: De Creatieve afdeling van Top kantoor & creatief, Huizerweg 26A in Bussum
De lestijd      : 09.30 uur – 12.00 uur
Lesprijs         : €175,– voor 10 wekelijkse lessen

De cursus gaat van start vanaf:    ER IS OP DIT MOMENT GEEN CURSUS BESCHIKBAAR.

De Cursus basistekenen is nieuw! Leer het gebruik van kleurpotloden van Wilma Hagen.

NIEUW! Cursus basistekenen en gebruik kleurpotloden

Tijdens deze cursus leert u om te zien hoe voorwerpen en dieren in elkaar zitten en hoe ze te tekenen, met potlood, inkt of fineliner. Of u nu meer waarheidsgetrouw of gestileerd wilt werken, de basis is belangrijk. Maar ook hoe u zelf een fantasievolle tekening kunt maken met de geleerde technieken. Een niet onbelangrijk onderdeel van deze cursus is het gebruik van kleurpotloden om uw tekeningen extra mooi te maken. Maak kennis met de vele soorten potloden die er zijn. Watervast of wateroplosbaar, hard of juist zacht. Voor iedere techniek en iedere smaak wat wils. Natuurlijk kunt u met de geleerde kleurtechnieken ook in de populaire kleurboeken aan de slag. Ook op dit gebied is er dus weer veel te ontdekken.

De materialen zoals potloden, kleurpotloden, inkt e.d. zijn bij de cursusprijs inbegrepen. Op de eerste les is er ook papier aanwezig, dit ter informatie over de keuze van papierkwaliteit. Daarna kunt u voor het vervolg van de cursus zelf kiezen voor het gewenste formaat en kwaliteit. Mocht u zelf al kleurpotloden bezitten, neem deze dan gerust mee naar de cursus. Dit is namelijk het materiaal waar u mee gaat werken.

De leslocatie: De Creatieve afdeling van Top kantoor en creatief, Huizerweg 26A in Bussum.
De lestijd      : 13.30 uur– 16.00 uur
Lesprijs          : €150,– voor 10 wekelijkse lessen

De cursus gaat van start vanaf:    ER IS OP DIT MOMENT GEEN CURSUS BESCHIKBAAR.

Voor informatie of inschrijving:  Wilma Hagen (06-22713686 / wilmahagen@casema.nl)
Kijk en like ook b.v. facebookpagina De Dromenkoning voor leuke foto’s.